Pēdējā laikā
cenšos, sev pierādīt, ka visi mani priekšstati par to, kas man
negaršo,vai arī es izvairos ēst, ir bijuši nepareizi vai vienkārši neveiksmīgi pirmie
mēģinājumi. To sarakstā bija arī avokado.
Līdz vakardien
iepērkoties ieraudzīju nogatavojušos un aci pievilinošus avokado,
un vēl uz akciju. Nē, tur nu vairāk es nevarēju pretoties. Šodien
sāku domāt ko tad, lai īsti ar viņu iesāk, un atradu brīnišķīgu
avokado salātiņu recepti.
Ar garšīgu maizi
un zaļo tēju, brokastīs vai tāpat- brīnišķīgi. Mani
priekšstati tik tiešām bija nepareizi-galvenais ir pareizi
sagatavot.
1 gatavs avokado
1 mazs šalotes vai
1/2 baltais sīpols
1 tomāts
1ēdamkarote citronu
sula
1 ēdamkarote skābs
krējums (man 10%) vai jogurts
pāris pilieni
tobasko mērces
svaigi malti melnie
pipari
jūras sāls
Smalki sakapā
sīpolu, kubiņos sagriež tomātu, tad pārgriež uz pusēm avokado,
izņem kodolu un nomizo, sagriež kubiņos. Pārlej ar citrona sulu.
Bļodiņā sajauc visas sagrieztās sastāvdaļas ar karoti
krējuma,pievieno piparus un sāli pēc garšas, piepilina asumiņam
tobasko mērci.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru